theavanballegooij.punt.nl
 

Wie zit er te wachten op een verhaaltje van mij? 

 

Toch is het een idee, dat sinds ik mijn "fietsreis" naar Berlijn heb ondernomen, in mijn hoofd is gaan zitten. Mijn kinderen, geliefden, vrienden, kennissen, figuratiemaatjes:-), mijn kunstenaarsvrienden, de vrienden van mijn kinderen en wellicht nog wel een verdwaalde voorbijganger, iedereen las mijn verhalen.

Er zaten s avonds zelfs mensen klaar, achter..of voor (al naar gelang de voorkeur:-)) hun PCs.

Ze schreven, mailden, appten me..wanneer ik nou toch eens mijn "vermoeide kont" achter mijn lap top wilde verplaatsen om mijn verhaal van die dag te gaan vertellen. Het streelde mijn eer maar zette me ook aan tot "wilde fantasieën" . 

Langzaam bekroop me de gedachte dat wat ik "echt" wil, is "leuke" stukjes schrijven. En hoe leuk is het niet om te schrijven en de fans aan hun beeldscherm gekluisterd met me meelezend.

Het begin is hier…ik heb er zo'n zin in…Amsterdam, Berlijn, Jamaica, Tattoo, Reggae, Eye, Muziek, Film, Toneel, Cabaret, Mannen:-) Het leven…..kortom van alles gaat hier de revue passeren

 PS: Dit begin, voelt alsof ik de Chinese muur ga beklimmen...(en terecht) Maar ik heb "speciale" hulp. Mijn dank is groot.Reacties (7)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl